Laten uitvoeren

Laten uitvoeren

Ook voor het verwerken van Beton Ciré Unique bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij verwerken het materiaal met name op wanden in badkamers, toiletten en keukens.
Onze stukadoors hebben een zeer ruime ervaring in het verwerken van Beton Ciré.

Werkwijze
Onze stukadoors besteden veel aandacht aan de ondergrond, voordat wij Beton Ciré Unique aanbrengen. Naden en hoeken worden afgedicht met kimband, de ondergrond wordt volledig in de bewapeningsgaas gezet en vervolgens afgesmeerd met een cementgebonden uitvlakmortel. Vervolgens wordt Beton Ciré Unique in één laag aangebracht en afgewerkt met een waterdichte coating. Onze coating is tegen alle schoonmaakmiddelen bestand!

Verwerkingstijd
Door het aanbrengen van de verschillende lagen, zoals hierboven beschreven, zijn wij minimaal drie werkdagen met een project bezig. Hoe hoger het aantal vierkante meters, hoe hoger het aantal werkdagen. Voor een gemiddelde badkamer zijn wij vier à vijf werkdagen kwijt.

Groot voordeel van Beton Ciré Unique
Beton Ciré Unique heeft geen uithardingstijd. Hierdoor kan er na oplevering van ons werk de volgende dag al afgemonteerd en gedoucht worden!

Offerte aanvragen

Werkwijze en garantie
Voordat u besluit met ons in zee te gaan, brengen wij een offerte uit zodat u precies weet waar u aan toe bent. Hierin staan alle werkzaamheden en kosten duidelijk omschreven. Omdat wij lid zijn van de  branchevereniging NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven), ontvangt u bij de offerte tevens de algemene voorwaarden waarmee wij werken. Hierin staat onder meer de garantie van vijf jaar omschreven.
Als u serieus geïnteresseerd bent in ons bedrijf komen wij het werk ter plaatse opnemen en passen we de offerte indien noodzakelijk aan. Daarna kunt u beslissen of u de werkzaamheden door ons laat uitvoeren.

Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen.

Voorwaarden
Wij leveren onze diensten volgens de NOA voorwaarden. Klik hier om deze te lezen.

Design: Eyefun