0
 0,00

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden!

Gratis bezorging vanaf €150,-

Kleuren

Beton Ciré Unique kleuren, bestel hier je kleuren kies uit 54 prachtige kleuren

Houd er rekening mee dat kleuren op het scherm kunnen afwijken van de werkelijkheid, wij raden aan om eerst een of meerdere samples te bestellen. Om zeker te weten welke Beton Ciré Unique kleur het best in je interieur past. De kleuren op het scherm van je computer of smartphone wijken namelijk iets af van de werkelijkheid. Dus voordat je een bestelling plaatst, adviseren wij je om altijd eerst de kleuren in het echt te bekijken.

Je kunt zowel een enkele Beton Ciré Unique kleurstaal als een complete set kleurstalen bestellen. De stalen zijn handgemaakt, verwerkt op een cementgebonden ondergrond en geven je een goed beeld van de werkelijke kleur. De stalen hebben een formaat van 10 x 15 cm.

Als je op een kleur klikt krijg je meer informatie over de kleur, zoals bijpassende kleur Beton Ciré Unique plus RAL-nummer en indien beschikbaar een foto waarop de kleur is toegepast.

Contact
Heb je vragen over  de kleuren? Neem gerust contact met ons op om je te laten adviseren. Je bent ook van harte welkom in onze showroom, waar wij alle kleuren op grotere samples, wanden, diverse badkameropstellingen en meubels tonen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 075 628 73 11. Of stuur een e-mail naar info@betoncireunique.nl. Voor uitleg over onze producten kun je ook kijken naar de instructievideo’s op onze site.

Borg
Wij werken met een borgsysteem: je betaalt borg (statiegeld) voor het aantal gewenste stalen en ontvangt de borg retour nadat je de stalen heeft terug gestuurd. Bij je bestelling berekenen wij géén verzendkosten.