0
 0,00

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden!

Gratis bezorging vanaf €150,-

Vraag & antwoord

Als je geïnteresseerd bent in blad- en wandafwerking, maar nog wat vragen hebt, ben je hier aan het juiste adres. We hebben de meest voorkomende vragen verzameld en beantwoord, zodat je alle informatie hebt die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen.

Of je nu wilt weten hoe Beton Ciré Unique wordt aangebracht, welke ondergronden geschikt zijn, of het waterdicht is, of het geschikt is voor vloeren en veel meer, we hebben de antwoorden voor je.

Over Beton Ciré Unique

Beton Ciré Unique kan in de de meeste gevallen in de badkamer worden toegepast. Het is wel van  belang dat de wanden en vloer vormvast zijn en dat aangebrachte leidingen in orde zijn.

Na het uitvlakken van het voorbewerking cement en benodigde verstevigingsmiddelen kan de  Beton Ciré Unique direct over de voorbewerking cement worden verwerkt.  Na de verwerking van Beton Ciré Unique kan de vloer worden afgewerkt en het sanitair worden geplaatst.

Beton Ciré Unique kan bij de wandafwerking in één handeling worden aangebracht op de uitgevlakte laag.  Bij de bladafwerking gebeurd in twee lagen over twee dagen verdeelt. Dit is bij vormvaste meubels en plaatmateriaal.

 

Beton Ciré Unique kan makkelijk worden afgenomen met een doek en warmwater met schoonmaakmiddel. Let wel op dat er geen agressieve bijtende bestanddelen in het schoonmaakmiddel is verwerkt?

Beton Ciré Unique wandafwerking is vrijwel iedere iedere vaste, stabiele ondergrond toepasbaar:

  • Metselwerk
  • Bestaand tegelwerk (badkamerrenovatie)
  • Watervast plaatmateriaal
  • Wedi platen
  • Gipsplaten
  • Gips (alleen in droge ruimtes)
  • Gasbeton of kalkzandsteen
  • Binnen toepassing

In 95% van de gevallen kan Beton Ciré Unique worden aangebracht over bestaand tegelwerk. Wanneer het tegelwerk geen scheuren vertoond en niet los zit wijst dit op een stabiele ondergrond. U kunt dan, na het uitvlakken van het tegelwerk, de Beton Ciré Unique aanbrengen. Bekijk onze instructiefilm en/of handleiding voor de precieze verwerking van het materiaal.

Beton Ciré Unique bladafwerking kan gemiddeld bij 3 dagen worden afgewerkt.

Beton Ciré Unique wandafwerking kan na de uitvlak laag na gemiddeld 2 dagen worden afgewerkt.


Voorbereiding en verwerking


Zakelijke klant