0
 0,00

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden!

Gratis bezorging vanaf €150,-

Over Beton Ciré Unique

Beton Ciré Unique, één keer stuken- een keer coaten- klaar! Eindelijk is er een Beton Ciré Unique die snel en gemakkelijk is te verwerken én al na 48 uur eindresultaat geeft.

Beton Ciré Unique is direct klaar voor gebruik omdat de kleurpigmenten al aan het cement zijn toegevoegd. Het cement is hierdoor na aanmaak met resine direct klaar voor gebruik. Daarnaast is het cement makkelijk smeerbaar, in slechts één laag en is er geen uithardingstijd meer. Na droging van het cement (± 24 uur) kan er al gecoat worden! Ook dit in slechts één dag. Onze coating wordt in twee lagen, kort na elkaar aangebracht. Hierdoor werk je het product snel af en is het na 48 droogtijd klaar voor gebruik!

Beton Ciré Unique bestaat uit een complete lijn producten: cement, resine (kunsthars) en coating. Daarnaast bieden wij een lijn producten aan waarmee u alle werkzaamheden goed kunt uitvoeren.
In onze webshop vindt u alle producten overzichtelijk bij elkaar.

Wij leveren Beton Ciré Unique voor wandafwerking en hebben een aparte lijn voor bladen, meubels en aanrechtbladen.

Wat maakt de Beton Ciré Unique lijn zo uniek?

  • Kant en klaar product, alleen Resine (kunsthars) toevoegen;
  • In één laag aan te brengen;
  • Mogelijkheid tot afmessen;
  • Meestal de volgende dag afwerkbaar;
  • Slechts licht opschuren;
  • Op één dag coaten;
  • Geschikt voor vrijwel alle schoonmaakmiddelen;
  • Uitgebreid kleurenpalet;
  • Complete lijn gereedschappen voor verwerking;

Professionele ondersteuning d.m.v. handleiding én instructiefilm

Een prachtig product met een rustige uitstraling welke past in vrijwel iedere sfeer!

Bij toepassing in de badkamer is het meestal niet nodig om bestaand tegelwerk te verwijderen.

Een van de grootste voordelen van Beton Ciré Unique is dat het product naadloos verwerkt wordt. Dit is het grootste verschil ten opzichte van tegelwerk: het vervallen van voegen én kitnaden in de staande hoeken. Dankzij de naadloze afwerking is Beton Ciré Unique gemakkelijk afneembaar met een doekje.

Het schoonhouden met af en toe een doekje met wat schoonmaakmiddel is voldoende. Het product is bestand tegen vrijwel alle schoonmaakmiddelen. Alleen het langdurig gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen wordt afgeraden.

Een ander voordeel van Beton Ciré Unique is dat het over bestaand tegelwerk aangebracht worden in de badkamer, het toilet en de keuken. Dankzij de laagdikte van slechts 4 mm is wegslopen van tegelwerk niet nodig.

Beton Ciré Unique kan op vrijwel iedere vormvaste- en stabiele ondergrond aangebracht worden. Hierdoor is het ook zeer geschikt voor toepassing op aanrechtbladen en allerlei andere soorten bladen voor meubels en tafels. Daarnaast is het ook mogelijk om Beton Ciré Unique op de vloer aan te brengen.

Een nadeel van Beton Ciré Unique is dat het een wat zachter materiaal is dan tegels, graniet of hardsteen. Het is niet bestand tegen (te) zware belasting. Wanneer je dit product wilt gaan toepassen is het verstandig om hier rekening mee te houden.

Beton Ciré Unique is een prachtig product voor vele toepassingen, de nummer één toepassing is toch wel de badkamer, dankzij de vele voordelen ten opzichte van tegels. Maar langzamerhand verovert Beton Ciré Unique steeds meer harten en wordt het product op vele manieren toegepast zoals aanrechtbladen, meubels, toiletten, keukenachterwanden, enzovoorts. Voor inspiratie over de toepasbaarheid verwijzen wij graag naar onze fotopagina.